Организират акция за освежаването на стадион "Плевен", тъй като лицензионната комисия на БФС е направила доста предписания

На 1 юни, сряда, в 17:30ч. фенове-доброволци се събират на стадион "Плевен", за да помогнат на клуба с освежаването на стадиона, тъй като предстои скорошното му лицензиране, съобщава Plevenutre.

Дунав се подсили с бивш играч на ЦСКА

Дунав се подсили с бивш играч на ЦСКА

Добре дошъл, Никола! Колев е първото ни лятно попълнение, съобщават русенци

"Молим всички, които милеят за Спартак и искат отбора да играе на собствения си стадион, да дойдат и да се включат в инициативата", призoваха от клуба.

Борислав Георгиев, член на УС на Спартак, засне специално видео, в което коментира ситуацията със стадиона.

"Намираме се на един мъртъв стадион. Той е мъртъв повече от 23 години. Погледнете на какъв стадион Спартак, който има славна история и е клуб номер 10 във вечната ранглиста на българския футбол, ще трябва да играе. И ще трябва ние да се борим, за да вземем лиценз за Втора лига. Имаме доста предписания от лицензионната комисия, и ако не ги изпълним, пак ще трябва да играем в Ловеч. Моля всички, които искат да помогнат и искат Спартак да играе тук в Плевен, в 17,30 в сряда да заповядат, да помогнат, да може този "мъртвец" поне малко да го съживим", призова Борислав Георгиев.