Шефът на Съдийската комисия Костадин Костадинов призна пред "Тема спорт", че Локомотив (Пловдив) е бил ощетен при гостуването на Лудогорец Разград в Каварна (0:0).
Както е известно, реферът от Шумен Станислав Тодоров не зачете гол на Здравко Лазаров в 65- ата минута, след като получи сигнал за засада от асистента си Александър Атанасов. Според Костадинов попадението е било редовно.
„Съдията сгреши и по този начин бе повлияно на крайния резултат. От няколко години в съдийството има правило „изчакай и виж". Ако то бе спазено, голът на Здравко Лазаров трябваше да бъде признат", заяви шефът на арбитрите ни.
Така Станислав Тодоров бе наказан и не получи наряд за втория кръг в елита.
Шефът на съдиите: Станислав Тодоров ощети Локо (Пд) в полза на Лудогорец

Източник: Антон Станков
provincial
на 10.08.2011 в 11:18:45 #3Лучини бе овладял топката и Колев го атакува директно с крака в ръцете. Тъй, че ако съдията трябва да гони някой, трябва на двамата да се покажат червени картони. На лучини за реакцията, а на Колев за умишлено грубата игра. И пак ЛОКО е ущетен, защото показаха картон само на него.
Esox
на 10.08.2011 в 10:24:02 #2Въпреки, че подкрепям Лудогорец мисля, че относно гола съдията ощети Локомотив. Прав е обаче и колегата столичанинЪ, че съдията пощади доста преди това Лучини. Съдийските отсъждания заприличаха на компенсации и това донякъде вгорчи емоциите от мача, който иначе предложи доста интересни моменти, много борба и надявам се настоение за привържениците по трибуните!
Esox
на 10.08.2011 в 10:20:07 #1"Шефът на съдийте..." ------------------------------------ Не ви ли е срам, това все пак е някаква медия и не може да си позволи неграмотни журналисти и заспали редактори. За вашето безхаберие днес някой ще брои пари за заплати...