Локомотив (Горна Оряховица) излиза в плейофен реванш срещу Славия днес. Целта пред отбора обаче остава запазване на мястото в Първа лига.

Преди домакинството на "белите" всички бяха оптимисти за краен успех и битка за директно оставане, но реалността е съвсем друга. Сега нещата клонят към два мач с Монтана и при краен успех бараж с втория от Втора лига.

След фиаското срещу столичани и загубата с 0:3, футболистите бяха привикани от феновете и в откровен диалог всички си казаха очи в очи какво мислят.

Славия победи Локомотив (Горна Оряховица) с 3:0

Славия засили Локо към Втора лига след класически успех в Горна Оряховица

"Железничарите" са на последното място в класирането

"Има разочарование в мен. Поемам отговорността за слабите резултати. Съжалявам и искам да се извиня на феновете, които подкрепят отбора винаги въпреки негативните резултати, както и на ръководството, които полагат усилия всичко да ни е наред.

Вдигаме се и излизаме да играем футбол, аз съм реалист и в чудеса малко трудно вярвам. Приех предизвикателството Локомотив, защото си обичам професията и ще направя всичко по силите си, за да спася мястото на отбора в елита", сподели наставникът на горнооряховския тим Александър Димитров.