Отборите на Ботев (Пд) и Царско село се изправят един срещу друг в ранния съботен двубой от програмата на efbet Лига. Победа е без алтернатива и за двата съперника. "Канарите" все още не могат да намерят точния си футбол под ръководството на Желко Петрович, докато гостите им от София все още има само точка и един отбелязан гол в елита.

Желко Петрович не прави промени в групата на Ботев

Желко Петрович не прави промени в групата на Ботев

"Канарчетата" се изправят срещу Царско село

Треньорът на Царско село Никола Спасов се надява Ботев да подцени отбора му и да се стигне до изненада. Извън сметките му за двубоя са Евертон Диаш и Андерсон, а опитният Йордан Минев също е аут.

Стойне Манолов похвали футболистите на Царско село

Стойне Манолов похвали футболистите на Царско село

"Наши груби грешки подариха победата на Левски"

Колегата му Желко Петрович пък ще решава в последния момент за Димитър Пиргов. Защитникът тренира на облекчен режим през седмицата и ще се решава в последния момент дали да се разчита на него. Кристиан Димитров вече е излекуван от ангината, заради която пропусна мача с Етър и ще започне като титуляр. Черногорският специалист ще разчита и на Крис Добрев, който е възстановен.

Антон Карачанаков вече не е футболист на Ботев (Пловдив)

Карачанаков вече не е футболист на Ботев (Пд)

От клуба му пожелаха успех

Интересна за наблюдаване ще бъде и игровата форма на Тодор Неделев, който през седмицата беше забъркан в поредна трансферна сага около неговото евентуално преминаване в Левски.

Главен съдия на срещата е Георги Иванов, с помощници с Иво Колев и Костадин Тановчев. Делегат на БФС е Стоян Велчев, а работата на реферите ще следи Ахмед Ахмед.

Неделев изтри публикацията си, отричаща трансфер в Левски

Неделев изтри публикацията си, отричаща трансфер в Левски

Постът изчезна от стената на футболиста