Волейболната звезда на България - Цветан Соколов говори пред медиите по време на откритата тренировка на "лъвовете", част от подготовката им за Олимпийския квалификационен турнир във Варна.

"Настроението е добре, всички идват на тренировка с усмивка и се чувстваме добре. В момента тренираме наистина много здраво във фитнеса и тренировките в залата са доста изтощителни, но сега е периодът, в който трябва да се подготвим така. Чувстваме се добре, всички са здрави, което е най-важното. Дори в момента нещата да не ни се получават както трябва, това е нормално, в началото на една подготовка винаги има период на адаптация".

"Отборът е гладен за победи. Разбира се, една квалификация за Олимпиада е голям стимул, но отборът най-вече има желание да играе волейбол на най-високо ниво и сме доказвали, че можем да го правим това. Има много млади момчета, които искат да побеждават, както и старите. Всички сме с една цел - да се класираме на Олимпиадата. Имаме желание, а мисля, че имаме и възможности да го направим. Времето ще покаже какво можем".

Силвано Пранди: Искам да превърна отбора в добра хомогенна смес

Силвано Пранди: Искам да превърна отбора в добра хомогенна смес

"За един треньор времето никога не стига"