Цветан Соколов сподели мнението си за отпадането на националния отбор по волейбол от Европейското първенство. Волейболистите ни отстъпиха пред Словения с 1:3 гейма на осминафиналите:

"Във всички има една горчивина и разочарование, понеже всички се стремяхме към една цел. Не успяхме да я постигнем и лично аз за себе съм страшно разочарован за представянето ни на това Европейско първенство.

Абсолютно съм разочарован и от това, че не ни излезе играта и второ, че направихме това класиране. Разочарован съм от всичко това, което се случва. Аз лично не играх днес, нищо не показах. Мисля, че и никой друг не е показал собствените си възможности днес. Нито един не показа на какво е способен. Абсолютно нищо не ни се получаваше. Така, че резултатът е този, защото ние не успяхме да играем", заяви Цветан Соколов.

България аут от Евроволей 2019

България аут от Евроволей 2019

Националният ни тим загуби от Словения в Любляна

"Не съм аз човекът, който трябва да коментира, има си треньор и той избира играчите, които да са в отбора. Това е въпрос, който трябва да го зададете към него. Разбира се, това са хора, които са показали през времето, че може да се разчита на тях и винаги са били готови и са помагали с каквото могат. Треньорът е избрал този състав и всички момчета са се опитали да се отблагодарят за този избор.

Днес просто не ни се получиха нещата. Словения изигра един страхотен мач, а ние просто не влязохме в него. Дори да играем грозен волейбол и побеждаваме, се вижда, че все едно всичко е наред, но за жалост не съумяхме да го направим. Не играхме добре, а Словения игра един прекрасен волейбол. Ако те играят по този начин, съм абсолютно сигурен, че ще победят и Русия. Ти играеш толкова колкото ти позволи противника. На нас днес ни позволи да играем това, което показахме на игрището", завърши Соколов.

Георги Братоев с мощна атака срещу Пранди: След 70 деменцията е много сериозна!

Георги Братоев с мощна атака срещу Пранди: След 70 деменцията е много сериозна!

Преди 2 месеца селекционерът освободи Братоев от националния отбор