Ректорът проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета си Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол, съобщи сайтът на университета. Бяха обсъдени възможностите за съвместни проекти. "УНСС отдава огромно значение на студентския спорт и за нас е важно възпитаниците ни да черпят опит от най-добрите", подчерта проф. Димитров. Той подари на известния волейболист тениска и шапка от спортния клуб на УНСС "Св. Георги Победоносец".

Г-н Ганев от своя страна връчи на проф. Димитров книгата си "Светът от високо" с лично посвещение. На срещата присъства и спортният общественик Кирил Евтимов, възпитаник на УНСС.

Снимка 520011

Източник: Фейсбук

Г-н Ганев сподели, че очаква срещата да допринесе за успешното обвързване на спорта с бизнеса, защото това е единствената печеливша стратегия. "Нашата цел е към всеки един клуб и федерация, за всеки един отделен спорт, да имаме спортни маркетингови специалисти, които да намерят допирната точка между спорта и бизнеса и да направим, така че всяко едно състезание да бъде отделен продукт", допълни той и покани студентите от УНСС да се включват в организацията на спортните събития на федерацията.

Любо Ганев: Пловдив и България ще станат още по-разпознаваемо и желано за посещение от туристи място

Любо Ганев: Пловдив и България ще станат още по-разпознаваемо и желано за посещение от туристи място

"Сигурни сме, че заедно ще свършим страхотна работа и ще предложим една перфектна организация и гостоприемство"