Националният селекционер по волейбол Силвано Пранди разкри пред БНТ, че е постигнал споразумение с президента на родната централа Любо Ганев да продължи да води "лъвовете".

"Да, има възможност да поема мъжкия национален отбор на България, въпреки, че засега нещата са само на приказки. С Любо Ганев обсъдихме да продължим да работим заедно. Официално не е оформено още нищо, защото той бе избран за президент на федерацията съвсем наскоро. Същевременно настъпиха промени в международния календар, бяха преместени Олимпийските игри. Все фактори, които изискват да се изчака, преди да се стигне до нещо официално. Трябва да видим как ще се развият здравословно нещата занапред в световен план.

Живея така, както всички в тази ситуация, затворен в къщи. Старая се да върша полезни неща, които ми помагат да прекарвам времето - играя гимнастика, образовам се в интернет и търся начин да помагам на моя клуб преди всичко, защото е време за изграждане на отбора за новия сезон.""Имаме договорка с нов български волейболист. Един млад посрещач - нападател. Той трябва да се присъедини към тима, но това също още не е официално", заяви Пранди.

Силвано Пранди: Правя по някоя разходка и леко кросче

Силвано Пранди: Правя по някоя разходка и леко кросче

"Стоим си у дома през по-голямата част от времето"