Националният отбор на България проведе последното си тренировъчно занимания в зала "O2 Арена" в чешката столица Прага. Утре от 15:00 часа играчите на Радостин Стойчев се изправят срещу отбора на Словакия в първия си двубой от група "D" на Евро 2011.

БНТ 1 ще предава пряко мача България-Словакия от 16:00 часа българско време. Волейболната тренировка на момчетата на Радо Стойчев продължи точно 90 минути. В заниманието участваха всички 14 състезатели. Видимо по време на упражненията, в целия отбор и в щаба цари отлично настроение.

"С много голямо преклонение бих се обърнал към феновете. Те са наистина нещо голямо за нас и те са много важни за нас. Благодаря им, че ни подкрепяха през цялата година на подготовка. Наистина искаме да зарадваме нашите поддръжници. Но няма място за сантименти, интересува ме само победата", обърна се Радо Стойчев към всички фенове в България. След края на заниманието в зала старши треньорът заяви още:

"Обикновено в навечерието на такива важни мачове, винаги имаме усещането, че можем да направим нещо повече. Разбира се, състезателите вложиха необходимия труд, така че утре ще излезем, за да покажем това, върху което сме работили през последния месец и половина. В момента няма преуморени играчи, възстановени са, но от утре адреналинът ще е толкова голям, че едва ли някой ще мислим за умора"