Марияна Николова, Вицепремиер и министър на туризма, прие част от управата на Българската федерация по волейбол. В делегацията бяха президентът Любо Ганев и вицепрезидентът Петър Кънев. Това е поредната среща на волейболните шефове с представители на правителството. Целта е да се постигне дългосрочно партньорство, а вратите винаги са отворени.

"Нашата цел е да имаме нови и нови партньори. Моето голямо желание е продуктът волейбол да стане атрактивен за всички, които участват в него. И мисля, че се получава. Срещата при министър Николов беше изключително ползотворна", сподели Любомир Ганев.

Министър Николова коментира, че в момента спортът е изключително важен за укрепване на здравето на хората. И уточни, че Министерството на туризма полага усилия за привличането както на български, така и на чуждестранни посетители с реклама на възможностите за спортен туризъм в страната. Любо Ганев допълни, че в последните години се наблюдава засилен интерес от чуждестранни гости към спортните мероприятия в България.

Снимка 499448

Източник: БФВ