Популярните актьори Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев ще бъдат водещи на специалната програма преди очакваното с голям интерес вечно дерби между Левски София и ЦСКА. Мачът от Суперлигата по волейбол ще се състои на 22 февруари от 19,30 ч в "Арена Армеец".

Камен и Тончо са известни с пристрастията си съответно към Левски и ЦСКА. Развлекателната програма ще започне около 18 часа, като DJ ще се грижи за доброто настроение на зрителите, докато заемат местата си в залата. Емблематичните актьори ще се появят около 18,20 ч, за да приветстват феновете. Малко след това на специално изградена сцена ще забие една от най-младите рок банди в страната Bloodrush, която спечели конкурса "Голямото рок междучасие".

Мартин Стоев изведе Аркадия до финал за Купата на Румъния

Мартин Стоев изведе Аркадия до финал за Купата на Румъния

В състава му са Жеков и Градинаров

След изпълнението на живо идва ред на "Мача на звездите", в който ще участват легенди на Левски и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора. Съставите за шоумача ще бъдат обявени допълнително.

Малко преди да излязат на игрището главните действащи лица - състезателите на "Левски София" и ЦСКА, зрителите щи видят още едно музикално изпълнение - на младата поп звезда Кристиан, който ще представя България в "Евровизия".

Доставчикът на спортна екипировка за двата отбора - Sport Depot, ще предостави по три официални фланелки на феновете. Победителите ще бъдат изтеглени в томбола с билетите. Отделно първите 20 привърженици на домакина "Левски София", които са загупили семейни билети, ще получат фенска фланелка на "сините". Друга основна атракция е играта със зрителите по трибуните - Kiss Cam.

 

Нефтохимик 2010 и Добруджа 07 се включиха в благотворителна инициатива

Нефтохимик 2010 и Добруджа 07 се включиха в благотворителна инициатива

2456 лева събрани за Божидар от Добрич

Цените на билетите са както следва:

  1. Фензони (сектори В и D) - 10 лв.
  2. Ученици и пенсионери - 5 лв.
  3. Семейни билети в сектори А и С
  • - Родител с едно или две деца (с осигурени места) - 15 лв.
  • - Двама родители с едно или две деца (с осигурени места) - 20 лв.
  1. Стандартна цена в сектори А и С - 15 лв.