Иван Петков беше на седмото небе след историческата победа на Марица над Динамо в Москва. Ето каво сподели той пред медиите:

"Много сме щастливи, доволни и удовлетворени от победата. Благодаря на момичетата, които изиграха един много добър мач. Те се справиха перфектно със своето желание и воля за победа. Показахме, че сме един здрав колектив, за което пак им благодаря. Нещо все ни убягваше за тази победа до сега. Вратата е отворена за следващата фаза.

Историческа победа на волейболистките на Марица в Москва

Историческа победа на волейболистките на Марица в Москва

Пловдивчанки се наложиха над най-титулувания отбор в Европа

В крайна сметка на нашия отбор не му липсва самочувствие. Изиграхме много добър мач. Този отбор, в този му вид може да надгражда много. Днес беше важна победата.

Нямаше как да откажа да се върна в Марица. Има неща, които са по-силни от мен. Това не означава, че работата, която съм поел пред федерацията няма да си я свърша. Бъдете сигурни, че ще свърша всичко. До този момент така съм ги вършил нещата на два-три фронта. Нещата ще продължат да бъдат така.

Нещата са отворени. И на нашата улица изгря слънце. Започваме да се готвим за това, което ни предстои по график", сподели екзалтираният наставник.