Евгени Иванов беше гост в предаването "Златният гейм" по "Диема Спорт 2". Той говори за мачовете на националните ни отбори в олимпийските квалификации.

"Националният отбор изигра много хубави срещи срещу наистина трудни съперници. Трябва да бъдем радостни. Шансовете ни да успеем бяха много малки, не съм мислил за излизане от групата, но впоследствие обаче с начина на игра показахме, че няма невъзможни неща. Имахме реален шанс за олимпийска квота.

Силвано Пранди: България трябва да отвори нова глава в развитието си

Силвано Пранди: България трябва да отвори нова глава в развитието си

Специалистът говори за представянето на трикольорите в германската столица, както и за бъдещето на представителния ни тим.

Теодор Салпаров и Виктор Йосифов оставиха много забележима следа в българския волейбол. Двама изявени състезатели. Феновете ще ги запомнят като борбени, нахъсани, устремени към победа.

Трябва задължително да има конкурс за треньори. Не може да разчитаме на стари лаври, на догадки или на слухове. Длъжността е отговорна. Трябва точно и ясно кандидатът да представи програма, цел, начин на изпълнение.

Проблемите оказват влияние върху състезателите. Капка по капка като се съберат проблемите това демотивира. Демотивираш ли се, шансовете изчезват.

Оптимист съм за бъдещето. Няма невъзможни неща. Всеки, което се е захванал със спорт, иска да стигне върховете", каза Иванов.

Ганев: Новият треньор ще прецени кои играчи да вика в националния отбор

Ганев: Новият треньор ще прецени кои играчи да вика в националния отбор

"Експериментите ще оставим за приятелските срещи"