Старши-треньорът на Монтана Даниел Пеев заяви, че неговите момчета са направили равностоен мач с Левски София въпреки загубата.

"Резултатът е негативен за нас, но смятам, че направихме равностоен двубой. Просто някои грешни решения в ключови моменти наклониха везните в другата посока. Успехът спокойно можеше и да е в наша полза. Играхме добър волейбол за нашите стандарти. Поздравявам Левски за играта. "Сините" имат много млади състезатели на ключови постове. Богатство е,  че имат такива играчи и такъв стойностен отбор.

Цифрите са напълно равни от статистиката, но понякога  и това не е достатъчно. Доволен съм, факта, че в последната контрола с Марек имаше много неточности, но днес те бяха значително по-малко. Смятам, че имаме резерви в играта на блок, просто като качество на изпълнението. Атакувахме добре и правилно, но имаше равна игра.

Липсата на мачове се отразява на всички и особено на развитието на младите ни чужденци руснаци. При нас така се случват нещата, че сме принудени всяка година да променяме хората на ключови позиции, като разпределител и диагонал. Тайно се надявах да се случат по-бързо нещата, но не мога да бъда недоволен от тях. Това непостоянство е типично за младите и се надям да влезем отново в игрови ритъм и те да израснат", сподели Даниел Пеев.

Волейболистите на Левски с първа победа в новата си зала

Волейболистите на Левски с първа победа в новата си зала

Момчетата на Андрей Жеков се справиха с Монтана