Старши-треньорът на волейболният Дунав Даниел Милушев сподели, че неговите възпитаници са играли равностойно срещу Добруджа. Русенци загубиха четвъртфиналния мач за "Купата на България" в Бургас с 1-3 гейма и отпаднаха от надпреварата:

"Не ни достигна класата, която притежава Добруджа. В крайна сметка се представихме достойно, показахме в два от геймовете в този мач, че можем да бъдем равностойни. Че можем да играем като равен с равен, как бихме играли при напрежение.

Дунав измъкна само гейм срещу Добруджа

Дунав измъкна само гейм срещу Добруджа

Победителите ще играят утре с Нефтохимик на 1/2-финал за Купата

Започнахме малко по-сковано, малко по-притеснено, което не е необходимо. Такъв мач трябва да бъде една много добра контролна среща, така трябва да го приемаме - старт преди реалния старт. Резултатът в първия гейм оказа влияние на цялостното представяне. Тук сме да играем добър волейбол.

Симеон се справи доста прилично, имаше доста силни моменти. На него му трябва игра, за да свиква в трудни ситуации, да расте нагоре.

Старая се да помогна на момчетата, колкото мога. На моменти може би греша повече от тях, но правим добри мачове. Реално погледнато, те нямат кой знае колко игрови опит".

Ако успеем да вземем първия мач с Кърджали, ще запазим шансове за плейофи. Тази част от втория полусезон е много важна", каза младият на наставник на русенци.