Човека-отбор Александър Попов беше сдържан с реакциите си след великолепната победа на ЦСКА над шампиона на Швейцария Амрисвил. Ето какво сподели той пред телевизионните камери след мача:

"Нека оставим резултата и играта настрани. В залата се събра "червеното" общество, което беше важно за нас. Не само организираните фенове, а и децата, хората във всички сектори. Този мач е емоционален. Минахме през голяма трудност. Според мен честно и достойно. Това се оценява. От тук нататък благодарение на нашия спонсор ще се опитаме да се върнем в Европа по подходящ начин - с победи. Тогава залата ще бъде още по-пълна. Това, което се случи днес е голяма награда и благодаря на всички, които бяха тук", каза Попов,

"Най-важното нещо е, че огромна част от обществото ни обединява любовта към ЦСКА. Това трябва да се спомене и отново да повторим, че тази част за нас е по-добрата част. В Швейцария ни трябва победа или златен гейм. Реваншът ще бъде тежък. Ако успеем да ги победим, ще ни мотивира много. След две-три седмици ще изживеем отново същата емоция", завърши волейболният специалист.

ЦСКА се върна с гръм и трясък в Европа!

ЦСКА се върна с гръм и трясък в Европа!

"Армейците" удариха шампиона на Швейцария с 3:1 пред 4000 зрители


Снимка 272488

Източник: LAP.bg