Главният мениджър на Витоша (Бистрица) - Костадин Ангелов, коментира състоянието на клуба преди рестарта на Първа Лига и настроението в лагера на "тигрите", които по всяка вероятност ще напуснат родния елит след края на настоящия сезон.

Той анализира и ситуацията с двата отбора с име ЦСКА, които ще присъстват в елита догодина, и заяви, че ако ЦСКА 1948, който ще бъде новак през следващия сезон, е изкуствен отбор, ще изчезне бързо.

Добрин Гьонов: Предлагаме обединение на ЦСКА, дори Ганчев може да бъде собственик

Добрин Гьонов: Предлагаме обединение на ЦСКА, дори Ганчев може да бъде собственик

"Извървяхме пътя от най-ниското до най-високо ниво. Не сме взимали чужди лицензи, не сме се преименували, не сме се сливали"

"Времето ще покаже доколко сме вдигнали нивото. Със сигурност в началото ще е трудно за всеки отбор и това до някаква степен може да поизравнява силите на съперниците в дадени срещи. В оставащите мачове до края ще дадем шанс на по-млади играчи, защото е ясно, че няма как да се спасим.

Ние разполагаме с добър набор - 2001 година, който се представя в продължение на доста години много добре в юношеските първенства. Ако сега не дадем шанс на тези момчета, които в момента в мъжкия отбор са шестима, това означава, че школата ни се погубва и всичко е безсмислено.

Не е нормално, но вече се е случило и трябва да го приемем. Много неща трябва да се научим да приемаме. Защото те, ако са изкуствени, рано или късно ще изчезнат. Природата е направена така. Ако са изкуствени, няма да ги има дълго. Но явно има някакъв смисъл в съществуването на два отбора с името ЦСКА. На по-късен етап ще си покаже дали това е изкуствено", заяви той пред "Меридиан Мач".

Емил Гъргоров има положителен баланс срещу ЦСКА

Емил Гъргоров има положителен баланс срещу ЦСКА

В събота той ще излезе срещу "армейците" за първи път от пет години