Наставникът на Витоша (Бистрица) - Енгибар Енгибаров нямаше на какво да бъде доволен, след като тимът му беше разбита от Левски с 0:4. Ето какво сподели специалистът:

"Левски заслужено спечели с оглед, че разполага с по класни футболисти. Нашият отбор е млад и неопитен. Градим в движение нещата. Силните не заслужават да бъдат така подкрепяни както при втория гол. Такива подаръци не им трябват. Вторият гол прекърши момчетата. Ние сме един от отборите, които вливат свежа кръв в първенството. В 6 кръга имаме 6 дебютанти. Имаме много да учим и да работим, но продължаваме в тази линия", заяви Енгибаров.

"Всеки един специалист знае, че отбор не се прави за ден, два или седмица. През подготовката други футболисти бяха в нашия клуб, минаха доста на проби. Изграждаме отбора в движение. Имаме най-скроминя бюджет. Един играч на Левски е колкото целия наш отбор. Загубихме закономерно", допълни специалистът.

"Надявам се, че във всеки един мач ще подобряваме нещата. Все още търсим футболисти на определени позиции. Трябват ни по-опитни играчи и тогава нещата ще се подобрят и нивото ще се вдигне. Търсим играчи в средата на терена. Там имаме доста нужда. Един Гъргоров, когато не играе, нещата стоят по различен начин. Срещу Дунав, когато влезе създадохме 3 голови ситуации. Трябват ни такива като него, но те са на изчезване", каза още наставникът.

"Видях желание в младите и трупане на опит, защото Левки е един от водещите в отбори в България. Младите показаха характер. Имам сантименти към Ботев, но ще дадем максимума и ще опитаме да ги изненадаме в следващия кръг", завърши Енгибаров.

Левски победи Витоша (Бистрица) с 4:0

Левски тушира напрежението с изразителен успех над последния в шампионата

Паулиньо блесна с два гола, Холмар се завърна, а Робърта засенчи Дени Алар