Наставникът на Витоша (Бистрица) - Енгибар Енгибаров коментира поредното поражение на "тигрите" в шампионата. Този следобед те загубиха за 12-ти път, а днес в ролята на техен палач се въплъти варненският Черно море.

"Естествено, че съм доволен от момчетата. През първото полувреме надиграхме отбора на Черно море. Според мен Фахд Актау трябваше да бъде изгонен. Ако тогава беше изгонен техният играч, нещата се променяха. След паузата Черно море пое инициативата и заслужено ни отбеляза попаденията".

"Имаме доста кадрови проблеми в отбора ни. Прави чест на нашето ръководство, че иска да работи само с българи и млади момчета. Ако махнете чужденците на повечето отбори, мисля, че ще бъдат равни с Витоша (Бистрица). Нашият президент няма болни амбиции. Ако и ние имаме 4-5 класни чужденци, нещата ще са коренно различни".

"Имаме нужда от подобрение във всички линии. Емил Гъргоров е гениален футболист. Той е лидер на нашия отбор. Когато играе за нас, нещата се променят. Атанас Курдов е опитен футболист с добър стаж. Ако направи добра подготовка, има какво да даде на нашия отбор".

Черно море спечели гостуването си на Витоша с 2:0

Черно море сложи край на негативната си серия като гост, надви Витоша с 2:0

"Моряците" си осигуриха успеха с голове след почивката