Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори преди мача на своя тим срещу ЦСКА. Срещата ще бъде първи официален мач и за двата отбора, след като първенството бе прекратено заради пандемията от коронавирус. 

"Проблеми нямаме. Малко бе времето за подготовка. С нотка за хумор, 6 души от отбора са зрелостници и трябваше да карат матури, заради което липсваха от тренировките тази седмица. Няма какво да се лъжем. Времето е малко, но не зависи от нас или Българския футболен съюз. Трябва да се наваксва програмата, спусната от УЕФА", заяви Букарев.

"Не сме готови, трябва да го признаем. Не сме готови за мач с един от лидерите от шампионата. Ако вземем местата на двата отбора в класирането, се предполага, че класата при тях е по-голяма и би трябвало да имат нужда за по-малко време към настройването на часовниците и влизане в час. Предполагам, че те ще са в по-добро състояние от нас", продължи той пред "Дарик".

"На хартия, при тях ще има повече напрежение. При нас, в мачовете досега през сезона показахме, че изпитваме прекалено много респект към отборите пред нас в класирането", завърши треньорът на Витоша. 

Още един млад футболист на Левски облече екипа на Витоша (Бистрица)

Още един млад футболист на Левски облече екипа на Витоша (Бистрица)

"Тигрите" са харесали капитана на старшата-възраст на "сините" Георги Александров