Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите преди официалния си дебют начело на "червените". В събота столичният тим приема Хебър а националния стадион "Васил Левски" от 12:30 часа.

"Времето е еднакво за всички. Неприятно е, когато теренът е скован и не предразполага за провеждането на нормални тренировки. Каквото e за нас, такова е и за всички отбори. Не се оплакваме. Следваме си нашия план на работа. Благодаря на момчетата за старанието и усърдието в тренировъчния процес.

Към момента имаме един контузен състезател. Става дума за Охене, който има лека травма. Все пак това беше подготвителен период. Въпреки че контролите са да се доизчистват грешки и да се пробват различни начини на игра, те са важни.

Не ги делим на първенство и контроли, защото във всяка една контрола нашият отбор подходи сериозно и концентрирано. Победите в контролите дават една увереност в самите играчи и отбора. Винаги е хубаво, когато се побеждава. 

Благодарим на нашето ръководство, защото знаем едно домакинство на националния стадион колко средства струва. Те направиха най-доброто за нас като клуб. В Бистрица температурите са по-ниски. Виждам предпоставки да се получи добър мач на националния стадион.

Винаги трябва да се целим по-високо. Имаме нужните играчи и организация. Имаме си цел, която да гоним през пролетния полусезон. Фокусът ни е насочен към нея. Амбицията на клуба е именно постигането на тази цел - класиране в Европа".