Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев заяви след успеха срещу Партизан, че е хубаво, когато бъде победен такъв именит съперник.

"Имахме възможност да играем срещу много стойностен съперник. Партизан е гранд не само в Сърбия, но на Балканите и в Европа. Хубаво е, когато победим такъв именит съперник. Няма как да не съм доволен. Направихме много добри неща, както в атака, така и в защита. Бяхме в намален състав. Партизан също имаше национали, които липсваха.

Организацията и самото провеждане на мача беше на изключително ниво, за което благодаря на домакините от Партизан. Винаги е хубаво, когато побеждаваме такъв именит съперник. Нека бъдем реално стъпили на земята, защото това е само една контрола. Престижна е, но ние всеки един мач трябва да защитаваме името на ЦСКА. Трябва да бъдем реалисти и тази победа не трябва да ни заблуждава.

От сърбите може да вземем много неща. Те участваха на световно първенство. Футболистите им се продават и играят в почти всички първенства. Налагат се млади сръбски футболисти. Това са все неща, които могат да се приложат и да се налагат в България, за да вървим напред.

Сидклей навлиза все повече във форма. Имаме още десетина дни. Нека всички върви, както сме запланували по програма. Той е един от футболистите, на които ще разчитаме. Той за това е и взет. Виждаме, че е класен играч.

Доволен съм от всички момчета, които взеха участие в проверката. Самите те виждат, че когато се представят добре, ще имат шанс да попаднат и в първия отбор. Другите футболисти, които не се представят добре в първия отбор, пътят надолу е лесен. Те трябва да бъдат много внимателни и да не подценяват нито тренировките, нито мачовете", каза още Тодор Янчев.

Престижно: ФК ЦСКА 1948 срази сръбския колос Партизан в контрола

Престижно: ФК ЦСКА 1948 срази сръбския колос Партизан в контрола

Проверката се игра на стадиона на "гробарите"