Сърбинът Славко Матич засега се дърпа да поеме ФК ЦСКА 1948. Той е гласен за заместник на Николай Киров. Белия обяви, че напуска тима веднага след равенството 1:1 срещу Локо Пд на "Лаута". След като не успяха да победят, столичани се простиха с желание бараж за Лигата на конференциите. "Ангажиментите ми към ЦСКА 1948 приключват, ще търся нови предизвикателства", заяви Киров.

Славко Матич в края на есенния дял бе начело на Арда, но бе освободен. След това той пое втородивизионния Септември София, с който спечели промоция за елита. Към момента Матич предпочита да остане на поста, отколкото да премине във ФК ЦСКА 1948, съобщава "Тема спорт". Естествено, ситуацията може да придобие обрат.

Славко Матич: Направихме нещо, за което ще се говори един ден

Славко Матич: Направихме нещо, за което ще се говори един ден

"Целта е изпълнена"

За поста на треньор на позиционирания в Бистрица отбор се завъртя и името на Любослав Пенев. Вариант е и Красимир Петров. Той вече е бил начело на ФК ЦСКА 1948. За последно бе част от щаба на Александър Тунчев във ФК ЦСКА 1948.

В същото време Николай Киров е водил разговори с хора от ръководството на Спартак Варна. Няма да е изненада, ако Белия се премести в морската столица и опита да вдигне нивото на соколите за първия им сезон в елита след 13-годишно прекъсване.