Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че клубът ще пусна жалба срещу съдийството. "Червените" претендират, че Станислав Тодоров не е отсъдил дузпа в края на мача при игра с ръка на Димитър Костадинов в наказателното поле. 

"Още утре ще подадем жалба срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков. Искам да кажа, че съм разочарован от поведението на Кабаков след мача. Той се спря да говори с мен и футболиста Георги Русев, всичко от наша страна беше във възпитан тон и по никакъв начин не сме търсили провокация. Просто го попитахме защо VAR не сигнализира на главния съдия за нарушението в наказателното поле на Левски.

Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски

Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски

"Отборът стигна всякакво дъно"

Да, мачът беше нервен и равностоен, но когато има дузпа, защо не се дава?! Кабаков ни отговори надменно, че ние не разбираме от футбол и да се допитаме до някой съдия. Явно това, че беше на Евро 2020 и на Олимпийските игри му влияе на самочувствието. Мисли си, че е хванал Господ за шлифера.

Щеше да е добре да прихване от обноските на западноевропейците, а не да се държи така неучтиво. В крайна сметка парите за съдийските такси идва от футболните клубове - смятам, че заслужаваме по-нормално и човешко отношение", заяви шефът на "червените" пред "Спортал".