Атанас Рибарски разкри, че има кадрови проблеми преди мача с ЦСКА.

"Очаквам дерби. Един мач, който е възлов и за двата отбора. Очаквам да се представим максимално ефективно и да вземем точки.

Мотивацията е единствената ни цел да победим. Целта на противника не ни интересува. Георги Русев? Дали ще играят всички или не, няма да назова. Имаме известни проблеми. Кой до каква степен ще е готов, ще стане ясно в деня на мача. Ще изберем най-доброто, с което представляваме.

Със сигурност мача ще е пред доста хора и това ще ни мотивира. Гледаме да се представим на максимума от възможностите си. Направим ли го, ще имаме максимален резултат. За всеки един футболист е мечта да играе пред публика, отколкото пред празен стадион.

Усещаме, че трябва да спечелим всеки мач. Следващият ни съперник е по-голям дразнител. Сигурен съм, че ще бъдем удовлетворени от позитивен резултат.

Това е шанс за мен, радвам се, че успяхме да станем първи. Ангажиментът и напрежението се увеличават доста. Надявам се да се справим в последните два мача. Да не слагаме каруцата пред коня. Спечелили сме златните медали във Втора лига, другите - не. За да постигнем максимални резултати, трябва да положим максимални усилия.

Кой ще е партньор на Симеон Петров? Имаме няколко избора, но със сигурност няма да са играли заедно", заяви Рибарски.