От ФК ЦСКА 1948 ще поискат официално главата на съдията Димитър Димитров. Претенциите на "червените" са за дузпата, която бе отсъдена в полза на Ботев Пловдив. Тодор Неделев бе точен от бялата точка за 1:0, а в крайна сметка "жълто-черните" победиха с 3:1.

Столичани са категорични, че нарушението на Дени Александров срещу Па Конате е извън наказателното поле. Димитров разгледа ситуацията и на ВАР, но потвърди решението си.

"Червените" са записали, че предстои да внесат жалба срещу съдийството. Членът на УС Никола Газдов пък скочи на Димитров, както и колегата му Георги Иванов, който отговаряше за ВАР.

"1.) Ако си футболен съдия и смяташ, че това е дузпа - или си корумпиран, или крайно некадърен. 2.) Ако си отговорник за ВАР и потвърдиш, че това е дузпа - или си корумпиран, или крайно некадърен", написа от в социалните мрежи и сложи снимка, на която се вижда, че Александров спъва Па Конате извън наказателното поле.

"Мач Телеграф" съобщава още, че ФК ЦСКА 1948 скоро ще се похвали с ново попълнение. Тимът се е разбрал с централен нападател, който ще реши проблемите в атака.

Ботев (Пловдив) победи ФК ЦСКА 1948 с 3:1 в мач от efbet Лига

Ботев разби ФК ЦСКА 1948 и оглави временното класиране в efbet Лига

"Канарчетата" бяха по-добрият отбор