ФК ЦСКА 1948 ще домакинства на нов стадион. Спортното съоръжение в Бистрица ще приема мачовете на "червените". В прессъобщението от клуба отново се нарекоха ЦСКА, въпреки, че Никола Газдов и Добрин Гьонов многократно обявиха, че са нов клуб. 

"ЦСКА има своя нов дом! Стадион "Бистрица" официално ще приема домакинските мачове на "армейците".

Клубът вярва, че това важно решение е крачка към още по-добра атмосфера по време на двубоите на "червените".

С изцяло футболната си архитектура и със секторите си на няколко метра от терена, съоръжението предоставя възможност на всеки армейски фен да бъде още по-близо до играта! Да преживява победи и загуби заедно със своите любимци! Да споделя с ЦСКА всеки миг от 90-минутната битка!

Стадион "Бистрица" вече има своите традиции в провеждането на двубои от efbet Лига, а и до този момент приема успешно домакинските мачове на дублиращия състав на "червените" във Втора лига. Съоръжението разполага с перфектна тревна настилка и всичко нужно за организацията на големи футболни срещи от елита на България.

Газдов на излизане от "Армията": Отивам в Ловеч

Газдов на излизане от "Армията": Отивам в Ловеч

Тръгна си преди края на мача

Непосредствената близост до един от символите на София - Витоша, несъмнено пък ще придаде допълнителен уют към новия дом на "армейците", който победа след победа ще може да се превърне в тяхната планинска крепост.

ЦСКА ще осигури за зрителите на всеки домакински мач на тима и специално обособено място за храна и напитки, както и семеен сектор и детски кът, за да може футболното изживяване за малки и големи да бъде напълно завършено!

Очакваме ви на 21 ноември на ст. "Бистрица" за сблъсъка на ЦСКА срещу Лудогорец. Приемаме шампиона на България в новия ни футболен дом и се нуждаем от вашата подкрепа, Армейци!

По-добра атмосфера! По-близо до играта! На крачка от върха!

САМО ЦСКА!"