Младият треньор на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, сподели, че най-важното нещо от гостуването на Ботев (Враца) този следобед са били постигнатите три точки.

"Победата дойде трудно. Започнахме леко колебливо до 20-ата минута, но след това започнахме да владеем по-добре топката, да се настаняваме в противниковата половина. Радващо е, че изравнихме преди края на първото полувреме. През второто полувреме натикахме противника в неговата половина, създадохме немалко положения.

Най-важното беше да победим. За мен най-важното беше да видя реакция спрямо предния мач. Момчетата се вложиха, имаше реакция, но се надявам отборът да продължи да върви в положителна насока. Може би има повече свежест, когато направиш смени. Всички футболисти са ни равностойни.

За мен най-важното е победата да вдъхне увереност на момчетата, не ме интересуват страничните неща, важното е да намерим правилния ритъм. Нека да се възстановим и ще помислим за следващия мач. За мен е важно отборът да играе атакуващ футбол", завърши Николай Панайотов.

Ботев (Враца) - ФК ЦСКА 1948 1:2 в мач от efbet Лига

Драматичен обрат върна ФК ЦСКА 1948 на победния път

Ивайло Чочев блесна с два гола за победата над Ботев (Враца)