Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Мирослав Миндев даде първата си пресконференция като наставник на отбора. "Червените" гостуват на Лудогорец в събота от 21:00 часа.

"Благодарен съм за доверието на ръководството, надявам се да се справя. Труден мач срещу Лудогорец, мачът започва от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, смятам, че имаме нашите шансове.

"Ще наблегна на разговори с играчите, ще опитам да променя нещо, имаше играчи, които играха малко под възможностите си в първия мач, не бива никой да ни отписва, трябва да бъдем и по-агресивни в единоборствата".

Мирослав Миндев дава първа пресконференция като треньор на ФК ЦСКА 1948

Мирослав Миндев дава първа пресконференция като треньор на ФК ЦСКА 1948

Той ще говори пред медиите утре

"Напуснаха ни доста играчи, дойдоха нови, има нужда от сработка, с тежките съперници в първите кръгове ще ни е тежко, има и малко шанс в мачовете, но такава е програмата. Ще разчитам на всички играчи с изключение на контузените, но няма да ги кажа. Отборите са с доста изравнени сили, футболистите са принципно на едно ниво. Имаме доста млади играчи, реалната ни цел е загадка за мен, имаме за цел да побеждаваме във всеки мач, но къде ще стигнем ще видим", заяви още Миндев на първата си официална пресконференция.

"За мен е плюс, бонус, радвам се, че ме оцениха, вярвам във възможностите си, целта е да се задържа възможно най-много време, за първи път съм треньор на такова ниво. Треньорът винаги е изкупителната жертва, ние се борим с времето, подготвен съм за това нещо", заяви Миндев.