Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Мартин Камбуров спечели приза Играч на месец октовмри. Нападателя сподели задоволството си от наградата и обяви, че любовта към играта го води все още да не се отказва. 

"Благодаря за наградата. Значи съм се представил добре, макар да не знам в кои мачове съм участвал. Добре съм, но виждате че от всеки отбор излизат заразени футболисти. Имаме два мача до края, така че трябва да ги изиграем максимално добре и да вземем максимум точки. И да нямаме момчета с коронавирус, но това не зависи много от нас. След това почивка и се готвим за пролетта".

"Любовта към самата игра трябва да те води. Когато дойдох от Китай бях на 32 години, не виждам причина защо трябва да се отказвам като вкарвам по 15, 20 гола на сезон. Показвам едно постоянство и това ме кара да продължавам. Достигнал съм до този рекорд и да се откажа няма да ми отива".

"Ако знам, че след 5 мача ще го мина, ще знам кога да спра. Имам 8 гола, ако вкарам още толкова, ще имам 16. Сигурен съм, че освен Курьор, друг трудно ще вкара 16 гола в първенството. Не виждам защо трябва да спра веднага. Не казвам, че ще спра, но и не виждам защо да се отказвам".

"Аз съм реалист човек. Нашият отбор влиза за първи път в А група. Имаме опитни играчи, но и такива, които са играли само в Б група. Това не е оправдание. Резултатите ни са перфектни. Единственият мач, където ни надиграха, беше на "Герена". ЦСКА не ни надиграха, можехме и ние да бием. Справяме се доста добре, похвално е, че се налагат млади български футболисти", заяви Камбуров.

Емил Велев: ФК ЦСКА 1948 въобще не затрудни ЦСКА, Камбуров вече не е футболист за 90 минути

Кокала: ФК ЦСКА 1948 въобще не затрудни ЦСКА, Камбуров вече не е футболист за 90 минути

"Йомов дава свобода на действие за Соу"