Двубоят срещу гранда Левски ще бъде по-специален за Мартин Камбуров. Той вече има 24 гола срещу "сините" в кариерата си и при ново попадение острието ще поведе еднолично в престижната ранглиста за най-много вкарани голове срещу отбора от "Герена" в историята във всички турнири.

Ето какви са очакванията на Мартин Камбуров преди сблъсъка на ФК ЦСКА 1948 с Левски:

"Очакванията ми са да запишем втора победа след победата над Монтана. Да се представим добре срещу Левски и да отбележим повече на "Герена".

Кошмар съм за Левски, защото съм им отбелязал най-много голове в "А" група, което е нормално. Не деля противниците. Просто ми се получава срещу тях. На тях и Черно море съм вкарал най-много. Надявам се да продължи традицията.

Винаги, когато се играе срещу Левски, моето име е най-споменавано. Не ми тежи. Готвя се нормално, както преди всеки мач. По-важното е отборът да победи. Може и да не вкарам, но ще бъде супер, ако отборът вземе три точки.

За да продължа да играя на това ниво, имам амбиция. Амбицията ми е да постигна нещо голямо. Надявам се всеки футболист да намира своя мотивация. Аз съм си я намерил", сподели Мартин Камбуров.

Гущеров: Нямам съмнения, че ще победим Левски

Гущеров: Нямам съмнения, че ще победим Левски

"Най-важното е отборът да печели точки"