Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 - Мартин Камбуров, даде интервю пред "Канал 3", в което разкри целите си за новия сезон. 

"Имах два тежки дни по време на борбата ми с коронавируса. За щастие имах възможност да правя леки тренировки и да съм в някаква форма преди началото на първенството. Ще видим дали ще бъда титуляр в петък. Не сме говорили за конкретни цели за отбора, договорът ми с ЦСКА 1948 е за две години и ако съм здрав се надявам да подобря рекорда на Петър Жеков. Относително е как ще започна новия сезон и от това зависи може би дали ще подобря рекорда", започна Камбуров. 

"За толкова мачове, които съм изиграл нямам сантименти за мача от първия кръг, по-интересен ще бъде мача срещу Левски. Много хора очакват сега да ми бъде по-лесно да вкарам на "сините", защото ще бъдат отслабени, но сега ще има повече българи, които знаят какво значи Левски и дават сърце и душа за клуба. Не съм имал оферта от Локомотив (Пловдив). Докато Христо Крушарски е в клуба няма как да играя там. Пожелавам си 16 гола през новия сезон, като част от тях да бъдат срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец. Също така се надявам да играем и финал за Купата", каза още нападателят.

Найденов очаква от Камбуров и Гущеров "към 40 гола"

Найденов очаква от Камбуров и Гущеров "към 40 гола"

Това написа той във "Фейсбук"