Мениджърът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори след равенството 1:1 срещу Локомотив (Пловдив) на "Лаута". 

"На фона на 90-те минути, можем да бъдем доволни. Искахме да вземем 3 точки, имахме възможности, но те също имаха чисти положения. Като цяло сме доволни от мача, жалко, че не можахме да победим", заяви Балъков.

"Ние се познаваме доста добре, няма какво да ни изненада. Ние знаехме, че ще има много дълги топки, но това затруднява отборите, които искат да играят повече футбол."

"Искам да похваля всички футболисти и най-вече Шопов, който играе на некомфортна позиция за него. Направи тактически изключително правилен мач. Въпреки проблемите, ние успяхме да направим един добър колектив, който днес се показа с добра игра."

"Ние никога не сме доволни като не побеждаваме, но пък по-добре с една точка, отколкото без. Надявам се контузията на Жоро Русев да не е толкова сериозна, защото отново е в глезена, който лекуваше дълго време. Имаме доста проблеми, може би началото на другата седмица ще направим тестове. Надяваме се да сме здрави, за да имаме един добър отбор за следващия мач, който е изключително важен", завърши Бала.

Локомотив (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 не се победиха - 1:1

ФК ЦСКА 1948 не се даде на Локо (Пд), "смърфовете" с трети мач без победа у дома

Двубоят на "Лаута" завърши 1:1