Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков си припомни периода, в който бе наставник на Етър, а след това и национален селекционер. Бала стори това с студиото на "Нова" по случай Деня на независимостта.

Гьонов: В моите очи беше Вечно дерби, виждате - обиждаха ни

Гьонов: В моите очи беше Вечно дерби, виждате - обиждаха ни

"Левски ни надигра"

"Ако нямам оптимизъм, няма да съм в България. Точно заради това съм се прибрал тук - надеждата да променим нещо, да се опитаме да се обединим и да имаме генерация, която имахме през 90-те години. Имаме таланти, но трябва да им се дава повече шанс. За българската действителност беше много изненадващо и обединяващо това, което направихме в САЩ.

В Търново всички бяхме обединени. Ако не бяхме, нямаше да постигнем тези резултати. С Англия загубихме с 0:6 и сцената с расизма - като теглиш чертата и погледнеш назад, това беше инсценировка, което не отговаря на България. Имаше ги сцените, но това стана изведнъж.

Етър има ново ръководство и друга политика. Когато някой се обади, с удоволствие си казвам мнението. Аз съм щастлив, че връщането ми в Търново ще се запомни с минимален успех, а не с негативизъм. Пожелавам на клуба да бъде упорит. В петък играем срещу тях - ЦСКА 1948 - Етър".

ФК ЦСКА 1948 се раздели с опитен футболист

ФК ЦСКА 1948 се раздели с опитен футболист

Димо Атанасов си тръгна от "червените"