Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че от клуба му ще "сезират съответните институции", ако е нужно, защото на мача срещу ЦСКА имало фенове на "армейците". На трибуните имаше само и единствено стюарди. С открояващи се елеци. Факт.

Имаше фенове, да - на ФК ЦСКА 1948. Те бяха част от официалната делегация на отбора. Бяха заели места в дясната част на ложата в Сектор "А" на стадион "Българска армия". Нали от клуба не спират да говорят, че са клуб на феновете? Че всеки акционер е фен на тима им... До Никола Газдов, Кирил Котев и почетния президент на ФК ЦСКА 1948 - Ангел Рангелов, имаше още момчета и едно момиче, непознати за журналистите. Имаше и едно познато лице, футболен мениджър. Не знам бивш или настоящ, не му следя кариерата. Имаше и други момчета, здрави момчета. Твърди се, че са охрана на гостите в ложата. Дали е така, не мога да знам. Те си стояха тихо, мирно и кротко. Другите реагираха бурно при много ситуации в мача и недоволстваха от съдията. Доста преди края на срещата, след втория гол за ЦСКА, г-н Газдов и компания напуснаха местата си. Без никой да ги напада.

Снимка 507497

Източник: LAP.bg

Г-н Гьонов пък се засегнал, че го обиждали. Него и останалите от клуба му. В същото време бекът Александър Александров извика към един човек "палячо". Да каже към кого беше тази му реплика. По време на първия мач между двата отбора известният с прозвището Алвеша бек не спря да провокира феновете на ЦСКА в Сектор "В" на стадион "Васил Левски", да ги обижда и да целува емблемата на тениската си. Явно този човек обича да е в центъра на скандала.

Обиждали г-н Гьонов... Та нали самият той заяви след мача с Левски на "Герена", загубен с 0:3, че е доволен, защото ги обиждали. Сега, как така е доволен, че го обиждат на един стадион, а след това е недоволен, че го обиждали на друг? Странна работа.

Снимка 286124

Източник: LAP.bg

Мачът си мина така, както трябваше - без голямо напрежение. Няма защо да го има. Нормално е ЦСКА да взима домакинските си двубои с новаци в елита така - с рутина. Няма смисъл да се търсят скандали. Срещата е в историята. ЦСКА има далеч по-важна - този четвъртък. Поредната европейска вечер. Макар и след две-три тъжни такива. Откъм резултат.

И, понеже преди време г-н Гьонов заяви, че феновете на ЦСКА били излъгани за купа, пробив в Европа и "рейс", публикуваме три снимки за финал:

Снимка 475788

Източник: Никола Кирилов/fccska.com/cska.bg

Снимка 498775

Източник: cska.bg

Снимка 507094

Източник: LAP.bg

Добрин Гьонов: На "Армията" имаше фенове на ЦСКА, които ни обиждаха

Добрин Гьонов: На "Армията" имаше фенове на ЦСКА, които ни обиждаха

"Видя се и се чу от всички"