Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Георги Русев, коментира представянето на "червените" и младежкия национален отбор. 

"Възстановявам се, нещата вървят добре, добре се чувствам. На никого не му е приятно да се контузи, трябва да се възстановявам бързо и да се върна на терена", каза крилото.

"Отборът игра много силни мачове, липсваше ни шанс и късмет и загубихме много точки. Всеки мач, който играя за националния отбор, е важен за мен. В националния тим не може да си избираме мачове, все пак защитаваш името на България. Това е една голяма част и е специално за мен да съм част от националния отбор", заяви Русев.

"След трансфера ми в ЦСКА всички знаят какви са целите и амбициите на отбора, надявам се да показвам добри игри, голове и асистенции и да помагам на отбора да постигне целите си".

"В ЦСКА са събрани много добри футболисти, отборът е добре, в началото показахме колебливи резултати поради причината, че имаше много нови футболисти, не се бяхме стиковали. В последните мачове показваме друго лице и се надявам и в бъдеще да е така", каза още Русев.

"Винаги е хубаво да вкараш два гола за ЦСКА, радвам се, че помогнах за изразителната победа над Етър с 5:1. Надявам се да продължавам да вкарвам и да радвам феновете", завърши нападателят.

ФК ЦСКА 1948 громи за Купата

ФК ЦСКА 1948 громи за Купата

"Червените" разбиха с 6:0 Дреновец