Футболистите на ФК ЦСКА 1948 се върнаха в спомените си от годините в училище.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"15 септември дойде! Лятната ваканция за деца, младежи и девойки приключи и е време отново всички те да поемат обратно към класните стаи!

На някои от тях - любими, а на други не чак толкова...

Навръх първия учебен ден пожелаваме на всички ученици да бъдат здрави, усмихнати и успешни през новата учебна година!

Специално за всички тях подготвихме това любопитно видео, в което четирима от играчите - Радослав Кирилов, Александър Колев, Реян Даскалов и Лазар Марин, се върнаха години назад, за да ни разкажат какво си спомнят от времената в училище.

Какво научихме?

Ради ги е разбивал на тенис на маса в часовете по Физическо възпитание и спорт, учил е усилено по италиански език и не отрече, че внимание отстрана на момичетата към него никога не е липсвало.

Алекс с удоволствие би се завърнал отново на училищния чин оттогава. В годините без социални мрежи, когато мачовете и състезанията между класовете се усещаха като дисциплини от олимпийските игри.

Рио е мечтал да стане адвокат и за учудване на всички нас е бил машина за пресмятане на уравнения и формули. Дали все още е така можем само да предполагаме.

Лазо пък благодари от сърце на бившия си треньор в юношеските години и на класния си ръководител, които са му показали верния път към постигането на целите му.

Повече във видеото.

Честит първи учебен ден и спорна учебна година!".