ФК ЦСКА 1948 опитва да разубеди Любослав Пенев в решението му да напусне треньорският пост. Както "Тема Спорт" информира вчера Ел Голеадор е подготвил оставката си. По този повод вчера се е провела среща между него и Цветомир Найденов. Почти сигурно Пенев си тръгва. 

Сред обсъжданите варианти за нов треньор на ФК ЦСКА 1948 е Валентин Илиев. Той e гласен да замени на поста Любослав Пенев. Досега бившият централен защитник бе начело на дублиращия състав, който зимува на първо място във Втора лига. За наставник на втория отбор на ФК ЦСКА 1948 пък е търсен Тодор Янчев, довериха сигурни източници. Тошко само преди няколко дни застана начело са Спортист (Своге), но сега е получил предложение, върху което в момента умува. Преди време той отказа оферта от този клуб. 

Поемане на поста старши треньор от оперативния директор Стойчо Младенов не стои на дневен ред. Преди 3 месеца и половина специалистът обяви, че слага край на треньорската си кариера и започва работа в клуба, играещ домакинските си мачове в Бистрица.

Кирил Котев пък най-вероятно ще смени Радослав Здравков като спортен директор. Както вече се писа, Ради и Методи Томанов също са заявили желание на напуснат, като са солидарни с Любослав Пенев.