Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов - посети Италия по лична покана на колегата си от Серия А Луиджи де Сиерво. Посещението е включвало визита на централата на Серия А в Милано, международния броудкаст в Лисоне и ВАР центъра.

Рибарски: Момчетата изтърпяха много

Рибарски: Момчетата изтърпяха много

Ето какво каза

"В началото на седмицата имах възможността да посетя Серия А по лична покана на изпълнителния директор на асоциацията - Луиджи Де Сиерво. Прогресът на италианския шампионат е забележим през последните години, като през този сезон пет отбора достигнаха до полуфиналната фаза на Европейските клубни турнири, като дори вече актуалният шампион на страната не е между тях.

Посещението включваше визита в Централата Серия А в Милано, като директора на международните медийни права- г-жа Анна Гуарнерио ме запозна с различните отдели, структура и работа на асоциацията.

Продължихме и към открития преди две години Международен броадкаст център в Лисоне, в компанията на Уго Шикитано. В него над 60 човека подготвят излъчванията и техническата поддръжка на мачовете от италианските шампионат в Италия и чужбина, както и маркетинговия екип разработва и имплементира различните стратегии в социалните мрежи.

В Лисоне също така е и ВАР центърът, като всички съдии се събират там и оценяват централизирано различните футболни срещи.

Проектът, който предстои пред Серия А е стартирането на радио-уеб канал 24/7, което ще е иновативно за футбола и нямам търпение да видя резултатите от него.", написа Гьонов във Фейсбук.

Педриньо: Обстановката не беше враждебна, а нормална

Педриньо: Обстановката не беше враждебна, а нормална

Ето какво каза