Главният мениджър на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след загубата с 1:3 от Етър на "Ивайло". 

"Загубихме заради футболни причини. През тези 2-3 дни за подготовка казахме, че това ще е най-тежкия ни мач. Не се получи. Още в първите 2-3 минути, който е бил във футбола и знае. Имаше ситуация. За късмет, с инвидиуална класа излязохме от тази ситуация. Може би тези 120 минути, които изиграхме в Пловдив, на някои от играчите от повлия. Играта ни беше на фаза. Нашите момчета не можаха да се ориентират. И Етър ни вкара втори и трети гол. Може да се каже, че това е и грешка на младостта", заяви той.

"Не мога да кажа, че играчите ни не са желали победата. Достатъчно е като има 2-3, които не са в играта, така както ни е иска. Имаме някакъв проблем като гост. Трябва да го анализираме и коригираме. Всеки мач е по-различен от тези през първия сезон. На всеки са важни топките. Трябва да бъдем агресивни. Когато един път това липсва, силите се изравняват, даже и късметът отива на страната на противника", призна Балъков.

"Не искаме да падаме. Не е ок, когато губиш, за това загубата трябва да те подобряват. Трябва по най-добрия начин да се анализират нещата. Всеки един състезател, който може да ни помогне, липсва. Опитът на Галин е много важен. Той може да ни помогне", заяви още той.

"Разбира се, че ни е яд. Този резултат не ни дава никакво предимство", добави той.

Етър победи ФК ЦСКА 1948 с 3:1

Етър с първа победа за годината, "болярите" тотално надиграха ФК ЦСКА 1948

Гаетан Миси Мезу на два пъти и Преслав Боруков бележат за "болярите", Денислав Александров се разписа за "червените"