ФК ЦСКА 1948 представни новите треньори на тима - Красимир Петров, Атанас Борносузов и Костадин Хазуров. 

"Отборът има опитни, качествени футболисти. С някои от тях съм играл в един отбор, а с други - против тях. Знам, че има доста добри, млади, перспективни играчи. Аз съм за българското. Винаги мечтата ми е била да виждам повече български играчи в отборите", каза Борносузов. 

"По принцип хората, които ме познават добре - близките и приятелите ми, знаят, че аз не обичам да се връщам в миналото. Не живея с миналото. Винаги гледам в настоящето и бъдещето. Но това беше един доста тежък период за мен, семейството и близките ми. Понеже около 3 години се спекулираше постоянно с моето име. Единственото, което ще кажа, и то за последен път, е, че бях използван. Името ми беше използвано и не искам да влизам в повече детайли, да говоря на тази тема. Може би един ден ще кажа и повече неща, но не виждам смисъл просто. Не обичам да живея с миналото", добави бившият футболист.

"Краси Петров ми звънна и ме попита дали искам да работим заедно. Естествено нямаше как да откажа, защото мисля, че това е стъпка напред за моето развитие. Второ - харесва ми идеята, че всички футболисти са българи и това е политиката на клуба, която иска да следва. Мисля, че мога да бъда много полезен с дългогодишния си опит - не толкова като треньор, колкото като футболист, който е сменил доста отбори в България и извън България", продължи специалистът. 

"Още веднъж искам да благодаря на Краси Петров и цялото ръководство на клуба за дадения ми шанс. А аз от своя страна ще дам всичко от себе си. Където работя, се стремя да го правя професионално и ще дам всичко от себе си за доброто на ЦСКА", допълни Борносузов.

Нови кадрови промени във ФК ЦСКА 1948

ФК ЦСКА 1948 отстрани директор

Той дойде от Академията на Лудогорец