Отборът на Царско село може да стане общ сателит за двата гранда на българския футбол - Левски и ЦСКА, съобщават колегите от "Блиц". Те могат да ползват лиценза на клуба, изпращайки младите си таланти, които ще се обиграват не на аматьорско ниво, а в елита на българския футбол. Заплатите на играчите ще бъдат плащани от двата клуба.

Иво Андреевски: Царско село ще го има

Иво Андреевски: Царско село ще го има

Има няколко варианта как точно да бъде, но ще го има, коментира той

Този план може да се реализира още през пролетта с участието само на юноши и на преотстъпени футболисти под наем. Този вариант вече е обсъден с двата гранда.

"Стойне Манолов в момента е в Турция. Прибира се днес вечерта. До дни той ще даде пресконференция и ще разясни всичко. Това е един от вариантите, който е обсъждан с други клубове. Включително - с Наско Сираков и с Гриша Ганчев. С Лудогорец също ще се говори, защото при тях е пълно с качествени играчи, за които няма място на терена при голямата конкуренция. Другият вариант е Царско село да разчита само на юноши до края на сезона, без да взима преотстъпени играчи.

Третият вариант Стойне изцяло да се оттегли още сега е почти нулев. Но има такъв той да се оттегли изцяло след края на сезона. Да няма мъжки отбор, а само юношеска школа", заявиха източници на гореспоменатата медия.

Царско село с нов треньор и доста по-скромен бюджет

Царско село с нов треньор и доста по-скромен бюджет

Влади Вутов поема "царете"