Царско село и Кариана завършиха наравно 2:2 в контролна среща, която се проведе на "Арена Царско село". 

За "царете" се разписаха Християн Чипев и Емануил Манев, а за гостите Евгени Игнатов и Жустино Мендеш. В проверката се включиха всички футболисти, които излязоха от карантина и дадоха два последователни отрицателни теста за COVID-19, а мачът бе ръководен от Любослав Пенев, който също е напълно възстановен от коварната болест.

В началото на мача домакините създадоха няколко отлични възможности за гол, но не успяха да се разпишат. Гостите от Ерден разчитаха предимно на контраатаки и при една такава успяха да отбележат. Те пробиха отляво, центрираха и Евгени Игнатов се разписа за 0:1 в 24-ата минута.

Царско село създаде няколко добри възможности и в началото на втората част. В 51-ата минута Антонио Георгиев центрира към Християн Чипев, който изравни. 

В 58-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат. Мирослав Будинов подаде към Емануил Манев, който успя да вкара за 2:1. Гостите отново разчитаха на контраатаки и при една такава Жустинио Мендеш вкара за 2:2. Той бе изведен сам срещу Михаил Иванов и реализира.

Официално: Отложиха Царско село - Берое

Официално: Отложиха Царско село - Берое

Двубоят ще се проведе на 16 декември