Две от оставилите следа в професионалния футбол в България имена, вече придобили опит и в треньорското поприще, са сред вариантите за следващ наставник на Царско село, разбра ТОПСПОРТ.

Владимир Иванов и Енгибар Енгибаров са били сред специалистите, предложени на вниманието на ръководството на клуба в дните, след раздялата с опитния и успешен, врял и кипял във футбола ни Никола Спасов.

Спасов: Пикът ни дойде с победата срещу ЦСКА, отворен съм към нови оферти

Спасов: Пикът ни дойде с победата срещу ЦСКА, отворен съм към нови оферти

"Сега имат възможност клубове, които се интересуват от мен, да се обадят"

Адмирала вече неколкократно коментира какви са били причините да се раздели със столичани, като уточни, че няма лоши чувства между двете страни и те са постигнали необходимото съгласие.

Снимка 232507

Източник: LAP.bg

Бившият треньор и футболист на Славия Владимир Иванов е бил сред първите опции пред шефовете в Царско село. Той вече има известен треньорски опит, като показа интересни идеи както начело на "белите", така и след това, в Монтана.

Снимка 268122

Източник: LAP.bg

Енгибаров също би паснал добре в клуба, като пред собствениците са били изтъкнати уменията му, показани в тим без кой знае колко впечатляващи финансови възможности, но определено разполагащ със свое "лице", стил и характер под негово ръководство - Витоша.

Снимка 450572

Източник: LAP.bg

Медията ни разбра, че има и трето име, което е било предложено на клуба. За момента обаче то се пази в тайна. Става дума отново за млад специалист и бивш футболист в елита на страната.

Спасов: Опростих на Царско село всичките си оставащи заплати

Спасов: Опростих на Царско село всичките си оставащи заплати

"Няма смисъл да оставам, при положение че няма да продължавам с Царско село"