Собственикът на Царско село Стойне Манолов обясни мотивите си да продаде звездата на тима Родни Антуи в египетския Уади Дегла. Той очерта и плановете за селекция в клуба, в които основно попадат чужденци, тъй като след това по-лесно им се осигуряват изходящи трансфери.

"Офертата от Египет беше най-добра. Иначе имаше сериозен интерес и от България и други места. В крайна сметка избрахме това, което удовлетворява и нас като клуб, и него като лични условия. За печалба не може да се говори, но сумата по трансфера ще ни помогне в разходите по издръжката. Ще платят на две вноски. Повече изходящи трансфери няма да правим, защото искаме да задържим нивото на отбора.

Царско село загуби нещастно от Раков

Царско село загуби нещастно от Раков

Българите надиграха своя съперник, но получиха гол в края на мача

Със сигурност ще има още няколко нови. По-скоро ще са чужденци. Аз не виждам как мога да взема млад българин, който за няколко месеца ще предизвика такъв интерес и ще може да осигури стотици хиляди за клуба. Вижда се какво направи един холандец като Антуи. А и бразилците, които са при нас показват високо ниво", казва Манолов пред "Меридиан Мач".