Шефът на Царско село Стойне Манолов приветства решението на Костадин Гергинов да присъства лично на двубоя със Славия днес. Срещата е от 17, 30 часа.

Любослав Пенев: Има го, не вкарваш и край...

Любослав Пенев: Има го, не вкарваш и край...

"Поздравих момчетата"

"Мястото на тези хора е именно на стадионите. Колкото повече такива има на трибуните - толкова по-добре. Аз приветствам подобни решения", обяви собственикът на Царско село Стойне Манолов пред "Мач Телеграф".

Както е известно, той често е атакуван от колегата си Венцеслав Стефанов. Последният смята, че Манолов е в дъното на решението за смяната на съдията Георги Димитров с Никола Попов преди битката между двата отбора през миналата пролет. Оттогава Стефанов в почти всяка своя медийна изява изтъкна това, а наскоро обяви, че на Царско село трябва да му бъде забранено да играе домакинските си мачове на стадиона в базата си.

Попадийн: Имаме сили да сме в шестицата

Попадийн: Имаме сили да сме в шестицата

"Тимът играе хубав футбол"

"При нас няма никакво напрежение, което да е свързано с тези неща. Напротив. Обстановката е нормална. Готвим се като за всеки мач. Напрежение има, но то е в друг отбор", продължи Манолов.

Царско село ще се приближи на четири точки от Първата шестица, ако победи днес, но Maнолов е категоричен, че не си прави сметки преди двубоя.

"Първа шестица или Втора осмица? Има ли някакво значение? На първо място е как играем. Когато показваш футбол, който се харесва на всички, то резултатите сами ще започнат да идват", отсече шефът на Царско село.

"Имаме много футболисти, които се представят добре, логично има и интерес към тях. Станахме привлекателен отбор за играчите. Видяха, че при нас се дава шанс. Започнахме да правим и трансфери не само у нас, но и в чужбина. Ще идват още интересни момчета при нас", завърши Стойне Манолов.

Царско село - Славия 2:0, гол на Манев
на живо

Царско село - Славия 2:0, гол на Манев

Мачът е стартира в 17:30 часа