Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски коментира представянето на тима от началото на сезона, както и предстоящия мач с Левски. 

Г-н Андреевски, отборът все още няма победа на какво се дължи това?

- Имахме възможност да спечелим мача срещу Арда, но и късметът не бе на наша страна. Ние сме нов отбор в елита и е нормално началото да е трудно. Виждам обаче, че всички работят усилено и съм убеден, че скоро резултатите ще дойдат. Според мен няма повод за безпокойство след първите три мача.

Привлякохте няколко чужденци, имате и опитни българи в състава. Селекцията продължава ли?

- Да, смея да твърдя, че привлякохме доста качествени чужденци. Повечето от тях идват директно от Бразилия и ще им трябва време за адаптация. Наясно сме с това и не форсираме нещата. Все пак идват в друг континент, тук се играе друг футбол, начинът на подготовка е различен. Две от момчетата се контузиха, но мисля, че скоро всичко ще е наред. При нас селекцията е отворена. Докато не затвори трансферният прозорец всеки един момент може да дойде нов футболист.

Дунав победи Царско село с 3:1

Дунав с първи три точки през сезона, не остави шансове на Царско село в Русе

Страхотно първо попадение за софиянци в елита

Предстои мач срещу Левски. Реално това е първи мач срещу един от двата гранда. Къде ще се играе той?

- Ние искаме мачът да се играе на стадион "Славия". Там приехме Арда и този стадион сме заявили за домакинство, докато не получил лиценз за нашия. Видяхме, че вчера Славия прие ЦСКА на стадиона в "Овча Купел" и проблеми нямаше. Знаем, че Левски има две враждуващи фракции фенове и поради тази причина има някакъв вид натиск мачът да се играе на стадион "Васил Левски". Вероятно до края на деня или до утре сутрин това ще се изясни и ще пуснем билетите за мача в продажба. Трябва да обърнем внимание, че ако в крайна сметка не получим разрешение да играем на стадион "Славия" ще сме принудени да обявим и по-високи цени на билетите. По-високите цени на билетите за стадион "Васил Левски" се налагат заради по-големите разходи, които са нужни за организирането на мача.

Какви цени предвиждате за феновете, които искат да наблюдават мача в понеделник?

- Ако мачът е на стадион "Васил Левски" при всички положения билетите за всички запалянковци ще бъдат с цена 20 лева. Ако играем на стадион "Славия" то билетите ще струват 10 лева.

Има ли сили Царско село да вземе точка или три от Левски?

-Разбира се, футболът е интересен спорт, защото винаги отборът, който е в ролята на аутсайдер може да изненада фаворита. Ясно е, че в този мач Левски е фаворит, но не трябва да ни подценяват.

Стойне Манолов отново подчерта, че не приема санкцията на БФС заради съмнителни мачове на Царско село

Стойне Манолов отново подчерта, че не приема санкцията на БФС заради съмнителни мачове на Царско село

"Много съм огорчен"