Капитанът на Царско село - Реян Даскалов бе определен за футболист номер 1 на 24-ти кръг в efbet Лига. Той отбеляза гол във вратата на ЦСКА, с който "царете" спечелиха с 2:1. Даскалов спечели анкетата след българските треньори с 8 гласа. На второ място остана Каули Оливейра от Лудогорец със 7 гласа, третото място е за Георги Минчев от Локомотив Пловдив с 3 гласа, а четвъртото за Тонислав Йорданов от Арда с 1 глас.

Клубове от Полша си харесаха Димитър Костадинов

Клубове от Полша си харесаха Димитър Костадинов

Интерес към халфа има и от Румъния

"Изненадан съм, защото ми се случва за първи път. Радвам се, че треньорите са оценили моя труд и са гласували за мен. Смятам, че си върша работата, както винаги. Не съм направил нищо по-различно. Имах късмет да вкарам гол в този сладък момент и да донеса победата и оставането на отбора в Първа лига. Благодарен съм на съотборниците ми и на треньорите, които ми гласуват доверие. Без тях нямаше да постигна това.

Снимка 528375

Източник: LAP.bg

За нашия отбор може би никой не си е мечтал да стигнем до тази ситуация. Разликата от Черно море не е голяма. Имаме реален шанс да играем бараж с третия или четвъртия. Надявам се да продължавам в същия дух, да се борим заедно, както правим в момента. Когато всички имат една цел и са устремени към нея, рано или късно я постигат.

Този сезон показахме, че сме приятната изненада. Всеки един отбор може да се притеснява от нас. Може да вземем точки от абсолютно всеки. Изградихме един отбор, който има някакво постоянство, не мога да кажа напълно, но имаме облик на игра и постоянство, което ни дава успехи.

Снимка 528374

Източник: LAP.bg

Аз искам да се развивам и да стана шампион на България. За мен в момента цел номер едно е да стигна до националния отбор на България. Ще съм благодарен, ако получа повиквателна. Треньорът решава на кои ще разчита. Само мога да се надявам, за да постигна тази цел".

Искан от ЦСКА подписа нов договор с Царско село

Искан от ЦСКА подписа нов договор с Царско село

"Мертенс имаше желание да остане при нас", заяви президентът на "царете" Иво Андреевски