Новият старши треньор на Царско село Владислав Вутов заяви, че се надява с усилена работа Царско село да успее да запази мястото си е efbet Лига.

"Желанието ни е да играем добър футбол и нямаме никакво намерение да бъдем унижавани в резултатите. Искаме да успеем да изградим отбор, който може да показва хубави неща на терена. Днес запознахме подготовка предимно с млади футболисти, но голяма част от тях все още не са готови да бъдат част от мъжкия футбол и вероятно ще продължат да се развиват в школата ни. Постепенно ще привличаме футболисти, които смятаме, че ще ни свършат работа, за да постигнем целта си - да останем в елита на българския футбол", каза Вутов за "Спортал".

Стойне Манолов: Приключих с Любо Пенев! От ЦСКА никога не са искали да работим заедно

Стойне Манолов: Приключих с Любо Пенев! От ЦСКА никога не са искали да работим заедно

Какво е бъдещето на Царско село? Ще продължи ли Първа лига? Босът на Царете отговори.

"Имаме договорка с Венци Христов, който има да доуточни някои неща със Созопол преди да се присъедини към нас. Привлякохме Пламен Крумов. Нашето желание да бъде част от отбора бе голямо, защото може да ни помогне много. Николай Николаев идва под наем от Локомотив (Пловдив). Има и няколко млади момчета, които се присъединяват към нас - Андрей Йорданов, Филип Ангелов, Лъчезар Георгиев. Имаме желание и някои от играчите, които бяха в тима през есента да останат, но все още водим разговори и няма окончателно решение", допълни Вутов.

"Ще проведем подготовка на нашата база, която предоставя всички условия затова. Ще изиграем и няколко контроли, но те все още се уточняват. Целта ни ще е да се подготвим добре за пролетния полусезон, разбира се. Ще заложим на повече работа, а медиините изяви ще са по-малко. Господин Манолов е човек, който обича изключително много футбола и мисля, че няма да остави така лесно отбора", завърши новият треньор на "царете".

Пламен Крумов, Венци Христов и други изненадващи имена подсилиха закъсалия Царско село

Пламен Крумов, Венци Христов и други изненадващи имена подсилиха закъсалия Царско село

Започнаха подготовка