Седмицата в Етър бе бурна, но такава бе и в Царско село. Новакът в елита се раздели с куп играчи. От столичния клуб уведомиха, че са разтрогнали договорите на Емануил Манев, Божидар Кацаров и Георги Хашев. Двамата най-опитни играчи в състава - Веселин и Йордан Миневи, също си събраха багажа.

Близнаците не са в списъка на треньора Никола Спасов за двубоя. Останал и без капитаните си, Царско село няма да събере и пълна група за домакинството на Етър.

"Дано някой не се разболее преди срещата, защото ще стане още по-тежко. Мисля, че ще имам само 17 играчи на разположение. Ще трябва обаче да се справим със ситуацията", заяви Спасов пред "Тема Спорт".

"Дано да имаме късмет и в този двубой да си вкараме положенията, защото в предишните мачове не го сторихме. Мачът ще е тежък, той е жизненоважен и за двата отбора. Ако спечелим, ще изпреварим Етър в класирането. Обикновено в отбор с нов треньор има подем. Дано сега при гостите да не е така, а от следващия им мач", допълни Спасов. Той няма наказани играчи.

Царско село - Етър 2:2
на живо

Царско село - Етър 2:2, гол на Карбониери

Двата тима откриват 19-ия кръг на шампионата